cargo-icon
Transport gratuit
toate produsele!
gift-icon
Reducere de %10
Prima comandă!
gift-icon
Plătiți
La Livrare
gift-icon
Cumparaturi
Fără Înregistrare
gift-icon
Special
Reduceri
gift-icon
24/7
Cumpărături sigure

SCHIMB SI RETUR

Care Este Prodedura Pentru Schimb Si Retur?

Puteți returna produsele pe care le-ați cumpărat din Magazinul online Colin’s cu factura dvs. în termen de 30 de zile, cu condiția ca acestea să nu fie utilizate și toate accesoriile de pe produse să fie complete. Produsele de lenjerie intima nu se returneaza si nu se ofera schimb de marime.

Puteți schimba produsele noastre pe care doriți să le modificați cu dimensiunea dorită în magazinele noastre. În magazinele noastre nu se pot returna produsele.Nu se returneaza in magazine.

Adresa depozit : Str. DC 149, nr. 3, com. Bolintin Deal, jud. Giurgiu

În cazul rambursării sau schimbului cu un alt produs, punctele acumulate vor fi șterse, punctele acumulate sunt valabile până la sfârșitul anului.

Ce documente sunt necesare pentru procesul de retur?

Completați formularul de retur cu codul produsului pe care doriți să îl returnați și motivul returnării și plasați factura în pachetul de expediere.

Care este procesul de aprobare a returnării?

Produsul care ajunge la noi pentru procesul de returnare va fi examinat dacă respectă condițiile de returnare menționate mai sus și, dacă este potrivit pentru returnare, tranzacția va fi aprobată și va fi efectuată  rambursarea.

 

Când și cum se face rambursarea?

Suma produsului returnat (excluzând comisionul pentru serviciul de expediere) va fi transferată în contul sau cardul dvs. de credit în termen de 10-15 zile lucrătoare.