DESPRE NOI

În calitate de brand COLIN'S, vedem misiunea noastră undeva dincolo de sectorul confecțiilor, deoarece ne străduim să facem oamenii să se simtă mai bine cu produsele și serviciile noastre, nu numai în domeniul confecțiilor”. Prin urmare, prezentăm INOVAȚIE, FIT și CALITATE simultan la magazinele noastre din întreaga lume.

Conceptul INOVAȚIE este reprezentarea clienților noștri în vitrine, ambianță imbunătățită în magazinele noastre, colecții și o gamă largă de produse prin care vor experimenta diferite sentimente.

Conceptul nostru FIT se ocupă de designul, forma si croiala produselor pe care clienții noștri le poartă. Clienții Colin's ar trebui să se simtă confortabil cu produsele noastre, cu aspectul produselor noastre atunci când le poartă și, bineințeles, cu modul în care reflectă stilul lor.

Conceptul nostru de CALITATE este de a prezenta în permanență detalii durabile prin culoare, țesătură, cusături, rezistență și poziție. Toate acestea sunt rezultatul mărcii COLIN'S care își recunoaște datoria de a face oamenii să se simtă bine.

COLIN’S ține pasul cu viteza lumii la cele peste 600 de magazine din 37 de țări în care există lucruri mai noi, mai moderne, mai interesante și mai speciale în fiecare zi și împărtășește spiritul acestei mari schimbări cu clienții săi.