DESPRE NOI

În calitate de brand COLIN'S, vedem misiunea noastră undeva dincolo de sectorul confecțiilor confecționate, deoarece spunem ne străduim să facem oamenii să se simtă mai bine cu produsele și serviciile noastre, nu numai în domeniul confecțiilor confecționate”. Prin urmare, prezentăm INOVAȚIE, FIT și CALITATE simultan la magazinele noastre din întreaga lume.

Conceptul INOVAȚIE este prezentarea clienților noștri vitrine, ambianță diferită la magazinele noastre, colecții și o gamă largă de produse prin care vor experimenta simțuri diferite. Conceptul nostru FIT se ocupă de fitnessul produselor pe care clienții noștri le plac corpului lor, clienții noștri ar trebui să se simtă confortabil cu produsele noastre, cum arată produsele noastre asupra lor și, prin urmare, modul în care reflectă stilul lor. Conceptul nostru de CALITATE este de a prezenta în permanență detalii durabile prin culoare, țesătură, cusături, rezistență și poziție. Toate acestea sunt rezultatul mărcii COLIN'S care își recunoaște datoria de a face oamenii să se simtă bine.

COLIN’S ține pasul cu viteza lumii la cele peste 600 de magazine din 37 de țări în care există lucruri mai noi, mai moderne, mai interesante și mai speciale în fiecare zi și împărtășește spiritul acestei mari schimbări cu clienții săi.