COLIN'S JEANS FEST 2023

Această campanie este valabilă în toate magazinele COLIN’S, precum și pe www.colins.ro , în perioada 07 septembrie - 02 octombrie 2023. Clienții care achiziționează blugi în valoare de minim 119,90 LEI, atât din magazin cât și de pe www.colins.ro, vor primi un talon răzuibil la fiecare achiziție. Taloanele răzuibile pot fi utilizate începând cu următoarea achiziție de minim 250 LEI, oferind reduceri de 50 LEI, 75 LEI, 125 LEI, sau posibilitatea de a câștiga unul dintre cele 150 de tricouri sau una dintre cele 75 de perechi de blugi. Drepturile de reducere obținute în magazin pot fi utilizate doar în magazin, iar drepturile de reducere obținute online sunt valabile doar pe site-ul www.colins.ro.

Pentru fiecare pereche de blugi în valoare de minim 119,90 LEI achiziționată, clienții pot opta pentru înregistrarea la tombolă, primind astfel un talon care le garantează participarea. Pentru a ridica premiile câștigate la tombolă, este necesară prezentarea talonului răzuibil și a bonului fiscal. Taloanele răzuibile nu pot fi cumulate și pot fi utilizate pentru o singură achiziție. Nu se vor acorda noi taloane răzuibile pentru cumpărăturile care au fost deja efectuate cu ajutorul unui astfel de talon.

Produsele cumpărate în scopul de a fi oferite drept cadou cu un talon răzuibil (blugi, tricouri) nu pot fi returnate, ci doar schimbate. Data de expirare a taloanelor răzuibile este 8 octombrie 2023. Schimburile și retururile se fac la prețul final de vânzare al produsului indicat pe bonul fiscal.

Angajații Colin’s nu pot beneficia de aceste campanii. Angajații Colin’s și rudele lor de gradul întâi nu pot participa la tombolă. Colin’s își rezervă dreptul de a modifica campaniile. Campaniile nu pot fi cumulate.

Clienții înregistrați vor primi 5% din contravaloarea cumpărăturilor sub forma de puncte Colin’s cadou. Punctele sunt acordate la prețul final de vânzare al produselor de sezon, după aplicarea tuturor reducerilor. Nu sunt incluse in campanie produsele din outlet și cele cu defecte. Doar clienții înregistrați în Programul de Fidelitate Colin's pot beneficia de campanie. Punctele câștigate pot fi folosite începând cu următoarea achiziție. Data limită de utilizare a punctelor este 12 ianuarie 2024. Schimburile și retururile produselor se fac la prețul de vânzare final de pe bonul fiscal. Data de expirare a punctelor Colin’s este 12.01.2024.

Clienților Colin’s care achiziționează blugi atât din magazin cât și de pe www.colins.ro în valoare de minim 119.90 RON li se acordă câte o înscriere la tombolă.

Pentru a participa la tombolă este necesară înscrierea în programul de fidelizare Colin’s. Persoanele care nu sunt înregistrate in programul de fidelizare nu pot participa la tombolă. Pentru a ridica premiile câștigate la tombolă, este necesară prezentarea talonului răzuibil și a bonului fiscal. Persoanele care returnează produsele cumpărate pe perioada campaniei pierd înscrierea la tombolă. Mai multe informații găsiți în magazinele Colin’s și pe www.colins.ro.

Tragerea la sorți va avea loc la data de 17.10.2023, ora 17:00, la sediul organizatorului EROGLU ROMANIA SRL. (Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr 9-13, sector 1, Bucuresti).

 

În cadrul tragerii la sorți, vor fi oferite următoarele premii:

-Xiaomi Mi Essential Scooter Electric (x3) -1479 RON per bucată

-Xiaomi Smart Band 7 Pro (x25)- 369,99 RON per bucată

-JBL Tune 230 NC TWS Bluetooth căști fără fir (x50) - 399,99 RON per bucată