CERINTE GENERALE JEANS FEST COLINS.

                        

                                                 CERINTE GENERALE JEANS FEST COLINS.RO

 

 

• Campania este valabilă în România în perioada 9 septembrie - 24 octombrie.

• În perioada campaniei,  pentru fiecare pereche de jeansi de minim 119,95 RON cumparata de pe colins.ro se va oferi o reducere  de minim 20% pentru urmatoarele achizitii.

 

Iar aleatoriu un numar de clienti primesc reducerile mentionate mai jos:

 • 50 de clienti online - reducere 30 % la urmatoarele cumparaturi online;

   25 de clienti online - reducere 40 % la urmatoarele cumparaturi online;

   10 clienti  online    - reducere 50 % la urmatoarele cumparaturi online;

   6 dintre clienti online vor putea primi fiecare, ca premiu, un tricou (in valoare de 49,90 lei - TVA inclus) ;

   3 clienti clienti online vor putea primi fiecare, ca premiu, o camasa( in valoare de 79,9 lei - TVA inclus) ;

   1 client online va putea primi , ca premiu , o pereche de pantaloni (lungi) Jeans de tip Denim ( in valoare de 149,90 lei - TVA inclus)

Site-ul va aloca aleatoriu premiile mai sus mentionate , nefiind prestabilita o ordine a acordarii acestora.

Fiecare dintre clientii online vor primi numai unul dintre premiile mai sus mentionate , constand intr-un produs sau o reducere la urmatoarea cumparatura online.

 

• Taloanele cu -20%,- 30%, -40% și -50% primite in magazine fizic ,  pot fi folosite doar in magazinele fizic. De asemenea  premiile instant castigate in magazin fizic, pot fi ridicate doar din Magazinele Colin’s, nu si de pe colins.ro.

 

• Drepturile de discount  obținute pe colins.ro pot fi folosite doar pe colins.ro.

• Data de expirare  a reducerilor si premiilor de pe colins.ro  este luni, 01 noiembrie 2021.

Reducerile obtinute de pe colins.ro pot fi folosite la urmatoarele achizitii la toata gama de produse.

• În cazul premiilor instant, respectiv: camasa, tricou si jeans nu poate fi facuta rambursarea si doar schimbul de marime a produsului ce se aplica doar in magazine.

Aceeasi clienti vor fi inregistrati de site si vor participa automat la tragerea la sorţi, a premiilor mentionate la punctul 5.3 din Regulamentul acestei campanii promotionale, respectiv,  3 buc. iPhone 12, 5 trotinete electrice, 10 perechi de casti. Tragerea la sorti va avea loc la data de 15 Noiembrie, ora 16,  la sediul social al societatii organizatoare, iar castigatorii vor fi anuntati atat in magazinele cat si pe site-ul organizatorului, cu respectarea prevederilor GDPR.

Pentru a putea participa la aceasta campanie pe site-ul www.colin's.ro , toti participantii (clienti online) trebuie sa fie sa fie membrii  site-ului (numai membrii vor primi un cod pe mail cu premiul (reducere sau produs)  pentru urmatoarele cumparaturi). Se precizeaza ca din punct de vedere tehnic si legal , clientii care nu se vor inregistra ca membrii pe site-ul www.colin's.ro nu vor putea participa la aceasta campanie promotionala intrucat datele cu caracter personal nu vor putea fi prelucrate (clientul nu poate fi contactat pentru comunicarea/transmiterea premiului).

 • Angajatii organizatorului  și rudele de gradul I ale angajatilor  nu pot participa la tombola.